Te iubesc! Bine ai venit, primavara!

Zile insorite, ghiocei, lalele, coltul ierbii, ciresi parfumati, mai multe ore de lumina…

Bine ai revenit! Nici n-am apucat sa tanjesc dupa tine! Te-ai cam grabit anul asta, dar te iert… E primul an cand mi-am pus martisorul pe pulover. Nu mai purtam jacheta groasa de cateva zile. Dar nu ma plang.

E bine ca ai venit si ca s-a dezmortit natura. Asta mereu ma dezmorteste si pe mine. Imi revine pofta de viata, bucuria de a fi, sporul in ceea ce fac (fie ca e vorba despre treburile casnice sau despre munca).

E timpul sa putem sta mai mult in parc fara sa ne zgribulim. Atat eu, cat si micuta ne bucuram de soare in parc, eventual luam cafeaua si micul dejun pe o banca la soare.

Bine ai venit, primavara!

Bine ai venit, primavara!

https://www.vive.ro/wp-content/uploads/2017/04/in_parc_3aprilie.jpghttps://www.vive.ro/wp-content/uploads/2017/04/in_parc_3aprilie-150x150.jpgA.K.MamicaprimavaraTe iubesc! Bine ai venit, primavara! Zile insorite, ghiocei, lalele, coltul ierbii, ciresi parfumati, mai multe ore de lumina... Bine ai revenit! Nici n-am apucat sa tanjesc dupa tine! Te-ai cam grabit anul asta, dar te iert... E primul an cand mi-am pus martisorul pe pulover. Nu mai purtam jacheta groasa de...Blog de mamica