A venit vara, deci putem sa stam mai mult timp zilnic in parc.

Copiii sunt foarte fericiti sa-si petreaca timpul in aer liber dar pentru ca eu sa nu ma plictisesc de acelasi decor (si de aceiasi parinti cu aceleasi povesti si aceleasi patanii si griji zi de zi de zi de zi de zi de zi de zi…) recurgem la solutia disperata de a aborda parcuri diferite, prin rotatie.

In mod normal, atunci cand doar ne plimbam pe aleile din parc, sansele sunt mici sa intalnim alti parinti si copii cunoscuti la locurile de joaca. Dar atunci cand copilul are chef de tobogan iar eu am chef sa-mi parchez dosul pe o banca si sa monitorizez de acolo puiul (mai mult sau mai putin eficienta monitorizarea asta), in acele zile sansele de a intalni aceiasi patrinti cresc ingrijorator! Astea sunt zilele horror! Dar doar pentru ca eu, ca o ciudata ce sunt, nu vreau sa aud ce si cum a mancat copilul Ics sau cum a dormit Igrec sau daca a facut caca Zet… Si poate cel mai interesant pentru parintele povestitor este nu doar daca a facut caca, ci CUM a facut!!!! Dee ceeee sa imi povestesti mie asta? Doar pentru ca am si eu copil mic inseamna ca sunt experta in coprologie?! Sau fan? Nu! Nu sunt! Nu-mi spune!

Nu ma intelegeti gresit, pot sa aud ce fac si cum fac copiii prietenelor mele, sa ne plangem una alteia si sa ne sfatuim. Dar nu trebuie sa stiu cum sta cu tranzitul intestinal un copil necunoscut, cu o mama pe care daca am mai vazut-o o data sau de doua ori si care uneori este ciudata si total imprevizibila, pe care nu stiu nici cum o cheama.

Din fericire, parcul unde iesim noi este maaareeee si avem muulteee locuri de joaca. Deci le vizitam prin rotatie, evitand astfel in proportie de peste 80% reintalnirea cu parinti sau copii.

Cu alte cuvinte: ciudata am fost, ciudata sunt inca! 😀

 

De distrat si de evitat in parc

De distrat in parc: rate, lebede si alte zburatoare, locurile de joaca, zonele cu iarba unde se poate executa un picnic modern urban cu baloane de sapun, mingi si altele asemanatoare  🙂

De evitat: parinti si bunici pisalogi si stresati, copii nervosi si agresivi, tantari si alte ciupitoare.

https://www.vive.ro/wp-content/uploads/2017/04/balon_iarba_1aprilie2017.jpghttps://www.vive.ro/wp-content/uploads/2017/04/balon_iarba_1aprilie2017-150x150.jpgA.K.Utilede evitat,distractie in parc,in parcA venit vara, deci putem sa stam mai mult timp zilnic in parc. Copiii sunt foarte fericiti sa-si petreaca timpul in aer liber dar pentru ca eu sa nu ma plictisesc de acelasi decor (si de aceiasi parinti cu aceleasi povesti si aceleasi patanii si griji zi de zi de zi de...Blog de mamica