Confucius a spus:

Viata este simpla, dar noi insistam in a o complica.

Sincera sa fiu, eu cu siguranta imi complic singura existenta. In mod inutil, adica nu pot spune ca am facut complicatia x sau y pentru ca a trebuit ca sa ajung in punctul z. Nu. Pur si simplu uneori aleg drumul mai lung. Sunt atat de prinsa in rutina mea de mamica incat nu realizez ca daca as face un pas in spate as vedea imaginea de ansamblu si as rezolva mai repede sau cu mai putin stres situatia respectiva.

Deci primul sfat pentru mine si toate mamicile este: Vezi imaginea de ansamblu! Nu te stresa inutil pentru ca nu ai pregatit dimineata supa cand tu esti in parc si copilasul pare ca se distreaza maxim in zapada! Nu lua repede puiul in brate, nu porni in fuga spre casa stresata ca nu apuci sa faci supa, sa hranesti copila si sa o bagi la somn pana la ora 2. Las-o inca 15 minute sa se bucure. Pana la urma noi suntem aparatorii copilariei si ce este copilaria daca nu cheful de joaca si bucuria de a descoperi?

Viata e simpla. Nu o complica!

Stiu ca uneori nu pare decat foarte complicat totul, dar daca ma gandesc la un moment dificil din urma, vad doar doua variante: prima ca era de fapt simplu, iar a doua ca am fost puternica si am gasit solutii. Niciodata nu ramanem intr-un moment. Viata merge mai departe si ne duce cu ea, asa ca ar fi ideal sa ne bucuram de calatorie.

Deci haideti sa incercam sa nu luam totul in serios si sa ne bucuram de proverbiala limonada! Pentru ca suntem super-mamici!

https://www.vive.ro/wp-content/uploads/2017/01/confucius_watermark.jpghttps://www.vive.ro/wp-content/uploads/2017/01/confucius_watermark-150x150.jpgA.K.Mamicaconfucius,viata e simplaConfucius a spus: Viata este simpla, dar noi insistam in a o complica. Sincera sa fiu, eu cu siguranta imi complic singura existenta. In mod inutil, adica nu pot spune ca am facut complicatia x sau y pentru ca a trebuit ca sa ajung in punctul z. Nu. Pur si simplu...Blog de mamica