Uneori tatal se simte dator sa-si arate muschii de barbat nebagat in seama (sa recunoastem ca in primele saptamani numai la nevoile lui nu ne gandim noi!!!) si atunci, probabil din lipsa de hobby-uri, se implica agresiv si neasteptat in activitatile zilnice ale bebelusului.

In unele ocazii extreme se crede mai inspirat si mai intuitiv decat mamica. Asa ca actioneaza in consecinta „Lasa-ma ca stiu eu mai bine!”. Nu este nevoie sa va mai spun ca dupa aceasta declaratie incepe razboiul in familie.

mama v tata

https://www.vive.ro/wp-content/uploads/2016/12/gimnastica-bebelusului.jpghttps://www.vive.ro/wp-content/uploads/2016/12/gimnastica-bebelusului-150x150.jpgA.K.Amuzantegimnastica,mama,mama versus tata,tataUneori tatal se simte dator sa-si arate muschii de barbat nebagat in seama (sa recunoastem ca in primele saptamani numai la nevoile lui nu ne gandim noi!!!) si atunci, probabil din lipsa de hobby-uri, se implica agresiv si neasteptat in activitatile zilnice ale bebelusului. In unele ocazii extreme se crede mai...Blog de mamica